Hivatalos Csomag

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik segítségünket abban szeretnék kérni, hogy a horvátországi esküvővel kapcsolatos hivatalos eljárásban segítsünk, kapcsolattartóként a helyi önkormányzat és a házasulandók között.

Mit tartalmaz?- kapcsolatfelvétel a kiválasztott önkormányzattal - szükséges dokumentumok listájának összeállítása - szükséges dokumentumok nyersfordítása és visszaegyeztetése az önkormányzattal - az esetleges hiánypótló dokumentumok nyersfordítása és önkormányzat részére megküldése - telefonos konzultáció - a horvátországi házasságkötés napján telefonos ügyfélszolgálat

Mennyibe kerül?70.000,- ft + áfa

Megrendelem!

Egyedi Csomagajánlat

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Azok számára ajánljuk, akiknek még nincs elképzelésük arról, hogy mit is szeretnének. Töltsék le és küldjék vissza ingyenes igényfelmérőnket, mi pedig segítünk megtalálni a válaszokat, személyre szabjuk ajánlatunkat!

Mennyibe kerül?20.000,- ft / áfától – igények függvényében kerül megállapításra a végső ajánlatunk

Megrendelem!

Trash Wedding Csomag

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik szeretnének lemenni a tengerpartra és elkészíteni életük fotóit megmártózva a tenger habjaiban egy csodálatos egyedi tervezésű tüll szoknyában.

Mit tartalmaz?- MyCroatianWedding menyasszonyi design tüll szoknya - igényfelmérés - egy alkalmas személyes konzultáció - helyszínválasztási tanácsadás - szolgáltató ajánló (fotós, sminkes, fodrász)

Mennyibe kerül?60.000,- ft + áfa

Megrendelem!

Eskümegerősítés Csomag

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik nem hivatalos esküvőt szeretnének kötni , illetve azok számára, akik szeretnék a már meglévő esküjüket a tengerparton megújítani. Igényfelmérést követően segítünk kiválasztani az ideális helyszínt és szolgáltatókat, elkészítjük a forgatókönyvet, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Mit tartalmaz?- igényfelmérés - egy alkalmas személyes konzultáció - minta forgatókönyv összeállítása az előzetesen felmért igények alapján - szolgáltató ajánló - telefonos konzultáció

Mennyibe kerül?50.000,- ft + áfától

Megrendelem!

Szervezői Csomag

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik szeretnék, ha a horvátországi esküvőjük minden egyes részletében tökéletes lenne. Munkatársainkkal és partnereinkkel segítünk megtalálni az ideális helyszínt, a megfelelő dekoratőrt, összeállítjuk a klasszikus és egyedi menüsorokat, leszervezzük a transzfereket és természetesen ellátjuk a hivatalos horvátországi házasságkötéshez szükséges ügyintézési teendőket. A menyasszonyok és vőlegények előzetesen felmért igényeihez és lehetőségeihez szabjuk ajánlatainkat helyi kollégáinkkal szoros együttműködésben.

Mit tartalmaz?- igényfelmérés - helyszínválasztás és egyszeri helyszínbejárás - hivatalos horvátországi esküvőszervezés - helyszíni szolgáltatók (szállás, helyszín, dekoratőr, catering, fotós, sminkes, fodrász) ajánlása - személyes és telefonos konzultáció - ütemezett teendőlista összeállítása - esküvői forgatókönyv és költségvetés összeállítása - telefonos ügyelet

Mennyibe kerül?200.000,- ft + áfától

Megrendelem!

Tanácsadó Csomag

Az akciós csomag tartalma:

Alapszolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Ezt a csomagot olyan párok számára ajánljuk, akik egyelőre nem rendelkeznek konkrét elképzelésekkel és szeretnék megismerni a tengerparti esküvők lehetőségeit, a szervezési folyamatok sajátosságait és mindehhez tapasztalt szervezők segítségét kérik. Szeretnének egy átfogó képet kapni arról, hogy miként is zajlik egy tengerparti esküvő, mire számíthatnak a szervezés során.

Mit tartalmaz?- igényfelmérés - egy alkalmas személyes konzultáció - minta forgatókönyv összeállítása az előzetesen felmért igények alapján - a tanácsadó csomag ára horvátországi esküvőszervezési megbízáskor jóváíródik!

Mennyibe kerül?20.000,- ft + áfa

Megrendelem!