A szervezőid

Mindannyian rendelkezünk idegenforgalmi és rendezvényszervezési tapasztalattal, azonban megvan a speciális területünk is, amiben a legjobbak vagyunk. Csapatunk két horvát idegenforgalmi szakemberrel, két profi esküvőszervezővel, egy coach és egy designerrel felkészülten minden elképzelésre és kívánságra nyitottan áll a rendelkezésedre.

Egy régi horvát monda szerint a tenger melletti bizonyságtétel a szerelemről örökké tart, ahogyan a tenger hullámai is a végtelenbe visznek. Az ilyen házasságokon áldás van, hiszen a tenger is bővelkedik kincsekben és kincseivel elhalmozza azokat, akik fogadalmukat előtte mondják el.

MyCroatianWedding Austria

5026 Salzburg, Valkenauerstrasse 43.
+43 660 457 0654 salzburg@mycroatianwedding.com

MyCroatianWedding Hungary

1171 Budapest, Postamester u. 82.
+36 30 718 8742 budapest@mycroatianwedding.com

MyCroatianWedding
 

21322 Brela, Jakiruša 9
+36 70 427 3587 info@mycroatianwedding.com

Miben segítünk?

Tengerpart, lágy fények tükröződése a hullámokon és egy gyönyörű menyasszony. Ez szinte minden nő fejében az álomkép az ideális esküvőről kislány korától. És a herceg fehér lovon. Az utóbbiban sajnos nem tudunk segíteni, de ha ez megvan, minden másban már igen!

When your Dreamwedding comes true

Bár tévedés, sokan mégis azt hiszik, hogy egy külföldi tengerparti esküvő drága, a nyelvi különbségek rendkívül nehézkessé teszik a szervezést, és a rengeteg tennivalót macerás otthonról intézni. Egy horvátországi esküvő költségei nem magasabbak, mint egy itthoni esküvőjé, a nyelvi akadályok és a távolság leküzdésében, pedig a szervezés elejétől itthoni és kinti, horvátul is beszélő kollégáink segítenek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Alapszolgáltatásaink

önkormányzati egyeztetés tolmács biztosítása
dokumentumok hiteles fordíttatása pénzügyi elszámolás a szállítókkal
esküvői forgatókönyv készítése helyszínváasztási tanácsadás

Kiegészítő szolgáltatásaink

kreatív ötletek szervezés és lebonyolítás esküvői vacsora torta, sütemények
esküvői és menyecske ruha beauty (fodrász, sminkes) dekoráció és virág fotós, videós
zene (zenekar, DJ) jármű kölcsönzés meghívó Ceremóniamester
Kérdésed van? Írj nekünk!

Rólunk mondták

 • Adri&Gergő

  Adri&Gergő

  » ...ezt a számunkra álomesküvőt ti tettétek lehetővé, ezt nem is tudjuk megköszönni, de azért nagyon nagyon köszönjük Tényleg minden apró részlet olyan volt, mint amiről álmodtunk, vagy álmodni se mertünk. A szertartás csodálatos volt, a dekoráció lélegzetelállító, az étel isteni finom, minden, a torta álomszép.
  Köszönjük, hogy mindenben támogattatok, minden kis hülye ötletünkben, hogy segítettetek minket a nagy napon, úgyhogy teljesen nyugodtak voltunk, hogy minden kézben van tartva, nem lesz semmi baj. «

 • Regi&Márk

  Regi&Márk

  » Szeretnénk újból megköszönni, hogy segítettetek tökéletessé tenni a nagy napunkat!
  Nagyon hálásak vagyunk, hogy megismerhettünk titeket és általatok még jó pár kedves, mosolygós, segítőkész embert! «