A szervezőid

Mindannyian rendelkezünk idegenforgalmi és rendezvényszervezési tapasztalattal, azonban megvan a speciális területünk is, amiben a legjobbak vagyunk. Csapatunk két horvát idegenforgalmi szakemberrel, két profi esküvőszervezővel, egy coach és egy designerrel felkészülten minden elképzelésre és kívánságra nyitottan áll a rendelkezésedre.

Egy régi horvát monda szerint a tenger melletti bizonyságtétel a szerelemről örökké tart, ahogyan a tenger hullámai is a végtelenbe visznek. Az ilyen házasságokon áldás van, hiszen a tenger is bővelkedik kincsekben és kincseivel elhalmozza azokat, akik fogadalmukat előtte mondják el.

MyCroatianWedding Austria

5020 Salzburg, Hüttenbergstrasse 3.
+43 660 842 0753 salzburg@mycroatianwedding.com

MyCroatianWedding Hungary

1042 Budapest, József Attila u. 21-23.
+36 70 427 3587 budapest@mycroatianwedding.com

Miben segítünk?

Tengerpart, lágy fények tükröződése a hullámokon és egy gyönyörű menyasszony. Ez szinte minden nő fejében az álomkép az ideális esküvőről kislány korától. És a herceg fehér lovon. Az utóbbiban sajnos nem tudunk segíteni, de ha ez megvan, minden másban már igen!

When your Dreamwedding comes true

Bár tévedés, sokan mégis azt hiszik, hogy egy külföldi tengerparti esküvő drága, a nyelvi különbségek rendkívül nehézkessé teszik a szervezést, és a rengeteg tennivalót macerás otthonról intézni. Egy horvátországi esküvő költségei nem magasabbak, mint egy itthoni esküvőjé, a nyelvi akadályok és a távolság leküzdésében, pedig a szervezés elejétől itthoni és kinti, horvátul is beszélő kollégáink segítenek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Alapszolgáltatásaink

önkormányzati egyeztetés tolmács biztosítása
dokumentumok hiteles fordíttatása pénzügyi elszámolás a szállítókkal
esküvői forgatókönyv készítése helyszínváasztási tanácsadás

Kiegészítő szolgáltatásaink

kreatív ötletek szervezés és lebonyolítás esküvői vacsora torta, sütemények
esküvői és menyecske ruha beauty (fodrász, sminkes) dekoráció és virág fotós, videós
zene (zenekar, DJ) jármű kölcsönzés meghívó Ceremóniamester
Kérdésed van? Írj nekünk!

Rólunk mondták

 • Kriszti&Zoli

  Kriszti&Zoli

  » Igazából álmomban sem gondoltam volna hogy ez ennyire gyönyörű tud lenni, ha az ember elrugaszkodik egy kicsit a hagyományos megoldásoktól, és tengerpart közelében tartja meg az esküvőjét. Nagyon nagyon szép volt minden, a kiszolgálás profi, és a hangulat felejthetetlen.

  A szervezői munkával is maximálisan meg vagyunk elégedve, Bianka annyira segítőkész és kedves volt, szívét-lelkét bele adta a munkába. Sosem fogom őt elfelejteni: )

  Egy igazi fiatalos, laza, nyaralós esküvőt szerettünk volna a családunk és barátaink körében és megkaptuk tőletek.
  És nem utolsó szempont, hogy ahhoz képest hogy milyen különleges volt, egyáltalán nem volt drága. Sőt!

  Mindketten köszönjük hogy egy életre szóló élményt szereztetek nekünk a munkátokkal, tényleg nagyon jól éreztük magunkat, mi is és a vendégek is. «